Skip to content Skip to footer

Online Cursus

Light

Online Cursus
149,-
  • Toegang tot videolessen
  • Een digitaal werkboek vol opdrachten en informatie
  • Alle tools om zelfstandig als stel aan de slag te kunnen met de online cursus
Om jullie aan te melden klik hier!

Premium

Online Cursus
349,-
  • Toegang tot videolessen
  • Een digitaal werkboek vol opdrachten en informatie
  • Een online kennismakingsgesprek en tevens eerste sessie
  • Na module 4 een online sessie
  • Na de laatste module een online sessie
Om jullie aan te melden klik hier!

Wat mogen jullie verwachten?

In deze module staan we stil bij jullie communicatiepatronen en relatiepatronen. Om een patroon te kunnen doorbreken, is het eerst van belang om je bewust te worden van hoe jullie patroon eruit ziet. In de video leg ik het verschil uit tussen drie verschillende patronen en met behulp van de opdracht in het werkboek gaan jullie je eigen patroon leren herkennen. 

Module 2 gaat over hechting. De manier waarop je je hecht met anderen heeft veel invloed op relaties. In de video leg ik je uit welke verschillende vormen van hechting er zijn, ontdekken jullie met behulp van de opdrachten welke hechtingsbehoeften en hechtingsangsten jullie hebben en leer je je gehechtheidsstijl kennen.

In module 3 vertel ik jullie over de verschillende communicatieniveaus die er zijn en hoe je deze kan herkennen in jullie relatie. Uiteraard met als doel zoveel mogelijk miscommunicatie te voorkomen in de toekomst! Door steeds meer zicht te hebben op jullie patroon, jullie manier van hechten, je hechtingsbehoefte en hechtingsangsten is het ook fijn om te weten hoe je dit naar elkaar kan uitspreken en op welke niveaus je dit kan doen.

In deze module neem ik je mee in een aantal stappen om een ruzie te kunnen de-escaleren. Of te wel, een ruzie stopzetten met als belangrijkste doel, voorkomen dat jullie weer in de gevarenzone terecht komen!

Module 5 gaat over het vergeven van kwetsuur die bij een van jullie of bij beide spelen. Momenten of gebeurtenissen die de ander zo heeft gekwetst, waardoor simpelweg de tijd overheen laten gaan niet voldoende is. Met behulp van de stappen in de video en het werkboek kunnen jullie zelfstandig aan de slag om deze gebeurtenissen een plek te geven in jullie relatie. 

In deze module wil ik graag met jullie stilstaan bij seks en intimiteit. Een belangrijk onderdeel van de relatie om je meer verbonden met de ander te voelen! Hoe meer we veilig met elkaar verbonden zijn, des te beter we in staat zijn om zorg, liefde en seks te delen met onze partner. In de video leg ik uit welke verschillende soorten ‘seks’ er zijn en in het werkboek gaan jullie aan de slag met communicatie over seks, uitspreken van verlangens en meer!

De laatste video is bedoeld om jullie tips mee te geven zodat het jullie lukt om alles wat jullie hebben geleerd en toegepast vast te houden en de toegankelijkheid, verbondenheid en betrokkenheid te blijven vergroten!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Nee, de online cursus wordt niet vergoed vanuit de verzekering.

Per module zal je ongeveer 1,5uur bezig zijn en dit 7 weken lang. Het is nu uiteraard aan jullie hoe je de cursus zelf wilt inplannen.

Stellen geven aan dat ze zichzelf en de ander beter begrijpen, waardoor er minder conflicten zijn. Er is meer gevoel van verbondenheid en meer ruimte voor emoties van elkaar.

De online cursus is voor stellen die hun relatie een boost willen geven, elkaar beter willen leren kennen en willen investeren in de relatie.

Zitten jullie echt in een relatiecrisis? Dan zou mijn advies zijn om opzoek te gaan naar relatietherapie.

Op dit moment ben ik bezig met het opzetten van een cursus die offline (face-to-face) plaatsvindt, dus stay tuned. Voor meer informatie, neem contact op met info@praktijkderelaties.nl